RET Jezelf

Praktijk voor coaching en WMO- en PGB ondersteuning

TRAUMA BEHANDELING SLACHTOFFERS NARCISTISCHE MISHANDELING

Psychologiepraktijk RET jezelf

TRAUMA BEHANDELING

Als je een (werk) relatie hebt (gehad ) met iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis dan heeft dit vaak een groot impact op je leven, je identiteit, je ZIJN. Je hebt last van angsten, onzekerheid, gevoelens van minderwaardigheid, vervlakking en verdriet.

Als psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van slachtoffers van narcistische mishandeling.

Therapie en ondersteuning

Ik kan hulp bieden op de volgende gebieden:

Herstellen van de emotionele beschadiging (complex trauma) die je hebt opgelopen in het narcistisch misbruik.

Zelfvertrouwen ontwikkelen , weer bij gevoel kunnen komen.

Steunend netwerk opbouwen, assertiviteit ontwikkelen en het leren aangeven van grenzen.

Heropbouwen van je leven ook in praktische zin en je zelfstandig leren positioneren als omgang met de narcist nog nodig is.

Binnen het netwerk van Samen Krachtig is er toegang tot een professionele hulp zoals justitie, advocaten en andere hulpverleners waarmee ik je in contact kan brengen.

Ik werk met technieken uit de cognitieve gedragstherapie, mindfulness, schematherapie, TEC ( training van emotionele competenties, zeer werkzaam bij dissociatieve klachten) en EMDR . De hulpvraag van de client staat hierin altijd centraal.

Vergoedingen en tarieven

Mijn praktijk staat m.b.t. minderjarige cliƫnten ingeschreven bij de regio IJsselland (zie www.rsj-ijsselland.nl) In kader WMO voor volwassenen en jeugd bij de regio Apeldoorn (deelnemende gemeenten zijn Apeldoorn, Brummen, Epe Hattem, Voorst, Zutphen).Cliƫnten die woonachtig zijn in Zwolle en omstreken kunnen mijn begeleiding regelen middels de PGB (hoe dat gaat neem daarvoor gerust contact met mij op). Daarnaast wordt mijn therapie en ondersteuning vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Ik heb geen wachtlijsten. Verwijzing door een huisarts is niet verplicht. U kunt kiezen voor face to face gesprekken, skypen of bellen. Vandaar dat mijn werkgebied heel Nederland bestrijkt.

De kosten per sessie zijn 52 euro.

Hilde Brettschneider, psycholoog Psychologiepraktijk RET jezelf

Sichtermanmarke 3, 8016 MH Zwolle

Website: www.retjezelf.nl